Nyhetsinformasjon

Her vil du finne informasjon om møter, ulike arrangementer og aktiviteter som skal foregå på skolen.

Begge forskningsrapportene fra oppgavene til Årets nysgjerrigper 2017 kan nå leses på skolens hjemmeside. Der ligger det også bildeserier tilknyttet begge oppgavene. Vi venter i spenning på 18.april - da blir det offentliggjort hvilke oppgaver som har gått videre til finalen :)

Hipp Hurra for elevene på Tverlandet skole som ble sølvvinnere i Årets Nysgjerrigper 2016 :)

Årets Nysgjerrigper 2016: Elevene er i finalen med oppgaven "Hvorfor er det ingen som plukker blokkebær?" Vinnerne offentliggjøres tirsdag 3.mai

Nysgjerrigper rapporten + faktaboka som elevene har laget til forskningsoppgeven er nå lagt ut under "Nysgjerrigper 2014/2015". Her vil dere også kunne lese juryens tilbakemelding. Vi kom til finalen med oppgaven.

Foreldremøte: Torsdag 05.03.15 klokken 19.00.
Tema: Foreldreskolen del 2: matematikk + VFL

Oppstart av nytt prosjekt: Vurdering for læring

Prosjektplaner og ulike dokumenter knyttet opp mot prosjektet legges ut under linken "Hjem/skole".

Bilder fra ulike opplegg sammen med elevene i prosjektet vil bli lagt ut under linken "VFL 2014/2015".

Nyhet i nettbutikken:
VOFFH "vanskelig oppgave for fiffige hunder"

Elevene vant tredje prisen i "Årets Nysgjerrigper 2014"
Med oppgaven " Jordbruksredskap i bygda vår - hva finnes og hvordan har disse utviklet seg frem til i dag"?

Utdeling av tredje prisen i "Årets Nysgjerrigper 2014"

Foreldremøte på skolen tirsdag 6. mai klokken 19.30.
Evaluering av skole/hjem prosjektet.

Oppgave nr 2 i Årets Nysgjerrigper er lagt ut :)

Oppgave nr 1 i Årets Nysgjerrigper er lagt ut nå :)

Jubileumsforestilling!!!

7. klasse. Forestillingen har premiere 28.mars klokken 19.00. Nærmere info kommer etter hvert :) Bildeserie fra øving, kostyme - og kulissearbeid ligger under fanen "turer og aktiviteter".

Lysams krokløsner:

Lysam har fått egen hjemmeside med nettbutikk for presentasjon og salg av krokløsneren. Dere finner dette på www.lysams-kroklosner.com

Møte og middag med kunnskapsministeren.

Tirsdag 30. april fikk elevene Lotte og Maiken, samt lærer Roald møte kunnskapsminister Kristin Halvorsen til middag og samtale i Mosjøen. Der presenterte elevene en del av det vi jobber med på skolen, spesielt arbeidet innenfor entreprenørskap og Nysgjerrigper. De gjorde en flott jobb på vegne av de andre elevene :) Det var Signe som er ansatt i barnehagen som ordnet dette til oss, takk til henne for det.

Møte med Kristin Halvorsen
Melkeveien
Lotte viser frem og forteller om hvordan de laget spillet
Elevbedriften
Maiken viser frem og forteller om "Turbofyr" som er oppfunnet og laget av Tverlandet EB
Gave
Kunnskapsministeren fikk skolens selvlagede mattebok "Gøy med matematikk på gården" i gave fra skolen.
 : Delegasjonen fra Tverlandet oppvekstsenter sammen med kunnskapsministeren
Delegasjonen fra Tverlandet oppvekstsenter sammen med kunnskapsministeren

Utviklingssamtaler

Det vil bli gjennomført utviklingssamtaler med elever og foresatte i uke 10. Skjemaet for utviklingssamtalen vil bli sendt med elevene hjem i uke 9.

Møte i foreldreutvalget.

FAU ved Tverlandet skole har innkalt til møte på skolen onsdag 05.02.13 klokken 19.30.
  • FAU representant refererer fra "Bedre læringsmiljø konferansen" som var i Trondheim i november 2012.
  • Rektor orienterer om skolens hjemmeside
  • Evaluering av samtale skjema for utviklingssamtalen
  • Foreldreundersøkelsen 2013
  • Eventuelt