Nysgjerrigper 2016/2017

Forskningsoppgaven om "Hvor kommer vannet i Hemmeligbekken fra" ble kåret til Gull vinner i åpen klasse av juryen. Elevene kan nå tittelere seg som årets Nysgjerrigper 2017 :)

Elevene i 1. - 7. klasse har nå diskutert valg av forskningsoppgave for kommende år. Valget falt på "Hvor kommer vannet i hemmelig bekken fra"?
I tillegg har elevene i 4. - 7. klasse forsket på en oppgave som handler om bruken av nysgjerrigpermetoden i vanlige fag, da med norsk som valgt fagområde. Tittelen på oppgaven er "Hva skjer hvis vi bruker nysgjerrigpermetoden i vanlige fag? Vil vi lære mer? Vil vi bli mer motivert til å jobbe med oppgaven"?
Begge forskningsoppgavene skal vi melde på til konkurransen "Årets Nysgjerrigper 2017".

HIPP HURRA for elevene som er i finalen med oppgaven om Hemmeligbekken :)

Her er rapporten fra forskningsoppgaven om Hemmeligbekken.

Og her kommer en bildeserie fra arbeidet.

Her er rapporten fra forskningsoppgaven om å bruke nysgjerrigpermetoden i faktaarbeid i faget norsk.

Her er bildeserie fra arbeidet med denne forskningsoppgaven