Tverlandet EB - nettbutikk

Tverlandet EB er elevbedriften ved Tverlandet skole. Den drives av elevene i 4. - 7. klasse. Som en del av vår elevbedrift har vi fått en egen nettbutikk for presentasjon og salg av våre produkter. Vi håper du finner disse interessante.

Vi tar imot bestillinger gjennom nettbutikken, via telefon eller på e - post.
Alle bestillinger vil få porto i tillegg til de oppgitte prisene på produktene. Faktura på frakt vil bli sendt sammen med varene.

TLF: 750 74141

VOFFH - vanskelig oppgave for fiffige hunder
En hundeleke som gir hunden din utfordringer og lek - finnes i to varianter. En for liten - og en for stor hund
Pris: kr 399,00
Hogger`n
Hoggstabbe som leveres i to størrelser: 40 cm og 60 cm. Hoggstabben er laget av gran, og den er dreid. Den kan også brukes som krakk. En kan få innsvidd eget navn etter ønske. Frakt kommer i tillegg til de oppgitte prisene.
Pris: kr 390,00
60 cm: 490:
Egen tekst: kr 5,- pr bokstav:
Postkassesydvest
Postkassesydvesten forhindrer at posten din blir våt av regn og snø. Den sitter fast på postkassen og er lett å montere på. Det er lett å åpne lokket på postkassen. Det gjør du ved å løfte på flippen til sydvesten. Frakt kommer i tillegg til den oppgitte prisen
Pris: kr 200,00
Rull på
Holder orden på ledninger, gjerdetråd og lignende. Den er lett å montere sammen. Frakt kommer i tillegg til den oppgitte prisen
Pris: kr 50,00
Turbofyr
Turbofyr gjør det lett å få fyr i ovnen. Den er laget slik at det blir mye oksygen til veden i ovnen. Den leveres med to opptenningsbriketter. Frakt kommer i tillegg til den oppgitte prisen.
Pris: kr 50,00
Søppelposeholder
Søppelposeholderen forhindrer søppelposene som ligger på søppelkassen i å ramle av, bli skitten eller borte. Den er lett å montere på søppeldunken, og det er lett å feste posene under den. Produktet er anbefalt av SHMIL. Frakt kommer i tillegg til den oppgitte prisen
Pris: kr 100,00
Minkolje
Minkolje er et rent naturprodukt lagd av minkfett. Det er perfekt til å smøre seletøy og lærsko. Minkoljen er luktfri, og den holder seg fin i flere år. Den må oppbevares litt kjølig. Minkoljen leveres i 2,5 dl plastflaske med kork og med påsmøringssvamp. Frakt kommer i tillegg til den oppgitte prisen
Pris: kr 100,00
Gøy med matematikk på gården
Gøy med matematikk på gården er en matematikkbok laget av elever ved Tverlandet skole. Den hjelper barn i 5. - 7. klasse med å lære matematikk på en praktisk måte innenfor områdene hele tall, statistikk og sannsynlighet, måling, brøk og prosent. Boka er knyttet opp mot læreplanmålene for 5. - 7. klasse, og den inneholder fasit. Boka vant matematikkprisen i "Årets Nysgjerrigper" i 2012. Frakt kommer i tillegg til den oppgitte prisen.
Pris: kr 475,00