Tverlandet skole - Turer og aktiviteter 2017/2018
Turer og aktiviteter 2017/2018

Her legger vi ut bildeserier fra ulike turer og aktiviteter som vi gjennomfører i 2017/2018

Ryddedag i Veddingsfjæra

Fredag 20.mai hadde førskolegruppa og elevene i 1. - 7. klasse ryddedag i fjæra på Vedding. De fant en del søppel her også, og hadde en flott dag ute. Bilder fra dagen .....

Kurs i orientering

15.mai hadde elevene  i 4. - 7. klasse kurs i orientering. Kursholder var Jan Gaute Buvik fra Nordland Orienteringskrets, og vi fikk midler til å gjennomføre kurset fra Helgeland Friluftsråd. Vi lærte om å lese terrenget ut i fra kart, om å ha nord mot nord, tommelgrepet og å finne orienteringsposter etter kart. En artig og lærerik dag.
Her er en bildeserie fra dagen.

Strandryddedag 14.mai 2018

Hvert år rydder skolen strandlinjene på Lading og i Dagsvik. Det ble en del søppel i år også, men mindre enn tidligere år. Vi ser at det å rydde har en positiv effekt på mengde søppel. Her kommer en bildeserie fra årets ryddeaksjon.

Tur i fjæra 21.september
 Elevene i 1. - 3. klasse var på tur i fjæra på Valberg tirsdag 21. september. Der fant de mye spennende :)

Tur til Horva 24.august

Alle elevene deltok sammen med lærerne på turdag opp mot Horva. En del av elevene gikk helt opp til tårnet. Her kommer bilder fra turen.